Profesionalno upravljanje stambenim objektima

Naša misija je da Vaš standard života u zgradi podignemo na viši nivo. Zahvaljujući upravo dugogodišnjem uspešnom poslovanju, stečenom iskustvu i stručnosti, u mogućnosti smo da predložimo najefikasnija rešenja problema koji se javljaju u kolektivnom stanovanju. Naši profesionalni upravnici odgovorno, profesionano, timski obavljaju i rešavaju i najzahtevnije zadatke. Svaka usluga koju pružamo je fleksibilna i prilagođena posebnim potrebama stanara svakog stambenog objekta.

Profesionalni upravnik

Profesionalno upravljanje stambenom zajednicom definisano je ZAKON O STANOVANJU I ODRŽAVANJU ZGRADA ("Sl. glasnik RS", br. 104/2016 i Ugovorom o poveravanju poslova profesionalnog upravljanja.

Održavanje zgrade

Savremeni koncept organizacije upravljanja i održavanja stambene zgrade dovešće do porasta materijalne vrednosti vašeg stana koji, još uvek, obezbeđuje najveću materijalnu sigurnost za najveći deo populacije. Ova oblast je uređena UREDBOM O ODRŽAVANJU STAMBENIH ZGRADA I STANOVA ("Sl. glasnik RS", br. 43/93) U mogućnosti smo da Vam organizujemo preventivno i redovno održavanje zgrada.

Čišćenje zgrada

Svaka stambena zgrada ima svoje specifičnosti, što zahteva poseban pristup pri pravljenju liste usluga. Listu usluga i intenzitet radova planiramo u dogovoru s Vama a podrazumeva redovno čišćenje zgrada i garaža, negu zelenih površina, zimsku službu, uklanjanje manjih kvarova, čišćenje prostora posle građevinskih radova, održavanje liftova itd.

0616485156